Kunst verkopen

KunstKoning biedt particulieren de mogelijkheid om kunst uit het hoge segment online te verkopen. Om er voor te zorgen dat uw advertentie onder de aandacht komt van een geïnteresseerd kunstpubliek doen we veel aan promotie, we staan op kunstbeurzen, adverteren in kunstbladen en investeren in de vindbaarheid van onze website op Google.

Registreer uw account

Bent u geïnteresseerd in KunstKoning?
U maakt eenvoudig een account aan en zet voor 25 euro per advertentie het werk online voor de duur van 1 jaar. KunstKoning is geen onderdeel van het koopproces en ontvangt geen commissie over de kunstverkoop. Wel waken wij als een koning over de kwaliteit van de werken. Daarom hanteren wij kwaliteitscriteria en bestaat er een ondergrens van 2500 euro per werk.

Wij adviseren u goede foto’s van de werken te plaatsen en relevante informatie over de kunstenaar aan te bieden om zo de verkoop van uw kunstwerk te bevorderen. Daarnaast is het slim om de advertentie via sociale media ook in uw eigen netwerk te verspreiden.

Mocht u vragen hebben over de plaatsing van een werk of heeft u andere vragen dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@kunstkoning.com. Uw vraag zal zo snel mogelijk worden beantwoord.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van actuele ontwikkelingen in de kunstmarkt of het aanbod van KunstKoning? Schrijf u dan onderaan deze pagina in om lid te worden van onze nieuwsbrief.