KunstKoning Blog

Categorieën

Terugblik – Art The Hague

Art The Hague maakte zijn belofte waar. Met deelname van Stroom, Galerie West, Nouvelles Images en LhGWR  was de beurs Haags en hedendaags. Zo’n beurs is ook de ideale gelegenheid om te horen wat er speelt, want wie slim wilt kopen is op de hoogte van ontwikkelingen in de carrières van kunstenaars.  KunstKoning selecteert drie  kunstenaars  die de komende tijd interessante exposities op de agenda hebben : Marleen Sleeuwits, Inge Aanstoot en Jan Dibbets.

Van 4 oktober tot 16 november is het werk van Marleen Sleeuwits te zien op Photo Levallois, een fotofestival in de buurt van Parijs. Haar werk wordt met een speciale vermelding gepresenteerd in de Awards winners’exhibition.

Photo Levallois – Marleen Sleeuwits

Als onderdeel van Jheronimus Bosch 500 laat BYTS, de Bosch Young Talent Show, de meest actuele ontwikkelingen zien op het gebied van de hedendaagse kunst. Het werk van Inge Aanstoot werd door de scouts geselecteerd om Rotterdam te vertegenwoordigen.

Bosch Young Talent Show – Inge Aanstoot

Jan Dibbets heeft al een indrukwekkend CV maar voegt daar nu een expositie in de Rabo Kunstzone aan toe. Zijn werk wordt hier in de context van de collectie van de Rabobank geplaatst, en belangrijker, in die van de opkomst van de conceptuele kunst in de jaren zestig en zeventig tot hedendaagse concepten. De expositie Geestverwanten is nog tot en met 21 maart te zien in Utrecht.

Geestverwanten – Rabo Kunstzone – Jan Dibbets

 

 

Gerelateerde kunstwerken

Jan Dibbets Colour Studies VII

Inge Aanstoot, Guilty pleasures, 120 x 200, acryl op doek

sleeuwits_foam_talent_magazine_3