KunstKoning Blog

Categorieën

Open Art Fair Blog

openart2009

Van 11 tot en met 15 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Open Art Fair plaats. Dit jaar voor het eerst me een live registratie op het blog van KunstKoning. Vijf dagen lang leest u artikelen en analyses van wat er op de kunstbeurs te zien is. Over het werk van gevestigde namen als Margot Homan en Jan Hendrik Dolsma, of de eindexamenproducties van studenten van diverse kunstacademies in de stand van Artolive.

Het aanbod van kunstbeurzen zoals de Open Art Fair is vaak groot en zeer gevarieerd. Met de artikelen op het blog van KunstKoning kunt u zich van te voren oriënteren op wat u wilt gaan zien. Maar ook op de beurs zelf kunt u via uw smartphone meer te weten komen over kunst en galeries. Via Facebook en Twitter geeft KunstKoning tips over interessant werk en activiteiten op de beurs.
Wanneer u geen smartphone heeft kunt u op onze stand achter een computer om even bij te lezen. Of werk te bekijken van goede kunstenaars die op dat moment niet op de beurs zijn.
Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief dan maakt u kans op een gratis toegangskaart voor twee personen voor de Open Art Fair. Wij zien u graag!

Gerelateerde kunstwerken