Nieuw: Galerie Kunstbroeders

foto96674Sinds februari is Amersfoort een galerie rijker. Bij Galerie Kunstbroeders wordt hedendaagse Chinese kunst met een klassieke schoonheid getoond. In de eerste expositie Chinese Contemporary Art staat het werk van de beeldhouwers  Gong Dong, Xie Aige en Wu Jia Hui centraal, aan de wanden hangen schilderijen van o.a. Lin, Zhong en Tian Yi.
De beeldhouwer Gong Dong geeft bronzen beelden letterlijk een hedendaagse tint. Galerie Kunstbroeders toont momenteel onder andere het werk We Sky, een miniatuur beeldengroep van zes figuren die samen ‘iets’ lijken waar te nemen.
Rijk en Carl Schipper volgen de hedendaagse kunst in China al jaren op de voet. Begin februari openden zij Galerie Kunstbroeders om een podium te bieden aan de Chinese kunstenaars die zij in Nederland exclusief vertegenwoordigen. Galerie Kunstbroeders is geopend van vrijdag tot en met zondag van 13.00 – 18.00 uur en tevens op afspraak. Deelnemer KunstKijkRoute Amersfoort.

Voor meer informatie: Galerie Kunstbroeders, Art & More, Weverssingel 22, 3811 GK Amersfoort. www.kunstbroeders.com / info@kunstbroeders.com